en fr

Cookiebeleid

Dit cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 19 mei 2023 en is van toepassing op burgers en wettelijke permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

1. Inleiding 

 

Onze website, https://custopolis-gifts.com (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook door derden namens ons geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat is een cookie? 

 

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daar opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek teruggestuurd worden naar onze servers of naar de servers van de betreffende derde partijen.

 

  1. Wat is een script?

 

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website correct en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

 

  1. Wat is een webtag?

 

Een web beacon (of pixel tag) is een klein onzichtbaar tekst- of beeldelement op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te monitoren. Hiervoor worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

 

  1. Cookies

 

5.1 Technische of functionele cookies

 

Bepaalde cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed functioneren en dat we op de hoogte zijn van uw gebruikersvoorkeuren. Door functionele cookies in te stellen, maken we uw bezoek aan onze website gemakkelijker. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meerdere keren dezelfde informatie in te voeren wanneer je onze website bezoekt en blijven artikelen in je winkelmandje zitten totdat je ze hebt betaald. We kunnen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

 

5.2 Marketing/tracking cookies

 

Marketing/tracking cookies zijn cookies of andere vormen van lokale opslag die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker te volgen op deze website of op verschillende websites voor soortgelijke marketingdoeleinden.

 

5.3 Sociale media

 

Op onze website hebben we inhoud van LinkedIn, Instagram en Pinterest ingesloten om webpagina’s te promoten (bijv. “liken”, “pinnen”) of te delen (bijv. “tweeten”) op sociale netwerken zoals LinkedIn, Instagram en Pinterest. Deze inhoud is geïntegreerd met code afkomstig van LinkedIn, Instagram en Pinterest en plaatst cookies. Deze inhoud kan bepaalde informatie opslaan en verwerken voor gepersonaliseerde advertentiedoeleinden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te zien wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij met behulp van deze cookies verwerken. De verzamelde gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. LinkedIn, Instagram en Pinterest zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

————————————————

 

  1. Geplaatste cookies

 

Google reCAPTCHA

Functioneel, Marketing/Tracking

Toestemming voor de google-recaptcha-service

 

Polylang

Functioneel

Toestemming voor de polylang-service

 

Google lettertypes

Marketing/tracking

Toestemming voor de google-fonts service

 

YouTube

Marketing/tracering, functioneel

Toestemming voor de youtube-service

 

Twitch

Functioneel, Statistieken

Toestemming voor de twitch-dienst

 

LinkedIn

Functioneel, Marketing/Tracking, Statistieken, Voorkeuren

Toestemming voor Linkedin service

 

Diverse

Doel in afwachting van onderzoek

Toestemming voor verschillende diensten

 

———————————————–

 

  1. Toestemming

 

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen we een pop-upvenster met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren opslaan” klikt, stemt u in met ons gebruik van de categorieën cookies en plug-ins die u in het pop-upvenster hebt geselecteerd, zoals beschreven in dit cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website dan mogelijk niet meer correct functioneert.

 

7.1 Uw toestemming parameters beheren

 

Functioneel

Altijd actief

Marketing

8. Cookies activeren/deactiveren en verwijderen

 

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet mogen worden geplaatst. U kunt ook de instellingen van uw internetbrowser wijzigen zodat u een bericht ontvangt telkens wanneer een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg voor meer informatie over deze opties de instructies in de helpsectie van uw browser.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed functioneert als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u cookies uit uw browser verwijdert, worden ze met uw toestemming opnieuw geplaatst wanneer u onze website opnieuw bezoekt.

9. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

 

U hebt de volgende rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens:

U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee zal gebeuren en hoe lang ze zullen worden bewaard.

Recht op toegang: U hebt het recht om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard.

Recht op correctie: u hebt te allen tijde het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te wissen of te blokkeren.

Als u ons toestemming hebt gegeven om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten wissen.

Recht op overdracht van uw gegevens: u hebt het recht om de verwerkingsverantwoordelijke te vragen u al uw persoonsgegevens te verstrekken en deze in hun geheel over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Recht om bezwaar te maken: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij zullen hier gehoor aan geven, tenzij er gerechtvaardigde redenen zijn voor de verwerking.

Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid. Als u een klacht hebt over de manier waarop wij uw gegevens verwerken, dan horen wij dat graag van u, maar u hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10. Contactgegevens

Als u vragen en/of opmerkingen hebt over ons Cookiebeleid en deze verklaring, kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

Website ; https://custopolis-gifts.com                                                                                   

 Neaxia Management.                                                                                           

Leuvensesteenweg, 46-2                                                                                                         

3080 Tervuren                                                                                                                     

E-mail: info@neaxiamanagement.com

Dit cookiebeleid werd op 19 mei 2023 gesynchroniseerd met cookiedatabase.org.

BEL ME NU
+
Bel mij!